Protegus 2 OKOS alkalmazás
Az alkalmazással eléred és irányítani tudod a FLEXi SP3 okos riasztót

Olvass tovább...

TRIKDIS FLEXi SP3 okos riasztóközpont telefonos alkalmazással

A Trikdis régi motoros biztonságtechnikai gyártó. Termékeiben ötvöződik a hagyományos biztonságtechnikai megközelítés a 21. század technológiának köszönhetően elérhetővé vált távoli, modern okostelefonos eléréssel. A FLEXi SP3 a rendszer agya vagy központja, ami egyidőben elküldi a beállított távfelügyelet és a rendszer felhasználói számára az összes eseményt, riasztást, műveletet.

A FLEXi SP3 nem csak okos riasztó, hanem okos eszköz is egyben. Akár úgy is telepíthető, hogy a riasztórendszer funkciók nem kerülnek felhasználásra benne, hanem az otthonhoz tartozó berendezéseket irányítja csak. A műveletek ütemezhetőek vagy működésbe léphetnek valamilyen kiváltó oknak a következményekét. Ezzel néhány egyszerű okos-otthon funkciót lehet költséghatékony módon kialakítani az eszköz segítségével.

A teljesség igénye nélkül a gyakori feladatok, aminek a megoldását rábízhatod: ajtó, kapu vagy garázskapu nyitás-zárás, beléptetés kóddal, RFID kártyával vagy egyéb biometrikus azonosítással, lámpák, világítás kapcsolása, ütemezése, hútés-fűtés vezérlése a beépített termosztát funkcióval, öntöző indítás vagy épp indulás-letiltás, stb.

A TRIKDIS FLEXi SP3 tervezésénél a rugalmas felhasználás fontos szempont volt. A riasztás, átjelzés és irányítás területén szerzett tapasztalat eredményeként számtalan az életet, a kényelmet, a működést megkönnyítő megoldást kínál magán és céges ingatlanok részére egyaránt. Rugalmasságának, vezetékes és vezeték nélköli bővíthetőségének köszönhetően széles körben felhasználható kicsitől, egészen közepes vagy nagyobb ingatlanhoz: lakás, ház, nyaraló, aprtman, panzió, iroda, üzlet, áruház, raktár, gyár, üzem vagy egyéb kereskedelmi, ipari épület.

Protegus 2 alaklmazás belépési oldal

Protegus 2

A Protegus 2 alkalmazással bárhonnan, bármikor ellenőrizheted, minden rendben van-e otthon. Használható Android és Ipohone (IOS) okostelefonnal vagy bármilyen eszközön, amin van böngésző.

Protegus 2 alkalmazás a Play áruházban Protegus 2 alkalmazás az App Store áruházban Protegus 2 alkalmazás bármilyen böngészőben

Vezetékes, hibrid és vezeték nélküli riasztórendszer

Funkciók a Protegus 2 alkalmazás főoldalán?

A Protegus 2 főoldala részletesen testreszabható, választható háttérszín és a blokkok sorrendjét meg lehet változtatni vagy el lehet tüntetni őket.
Az értesítéseket testre lehet szabni: esemény típusonként beállítható, hogy riasztás vagy normál értesítés legyen vagy ne legyen egyálltalán értesítés.
A jogosultságok mindenki számára testre szabhatóak: mit lásson, mit irányíthat és miről kapjon értesítést.

Partíciók, élesítés és kikapcsolás

A FLEXi SP3 rendszert 8 partícióra lehet osztani, egy partíciók esetében ki-bekapcsolás vagy megfelelő zónák esetén helyben maradó és éjszakai élesítés gombok érhetőek el.

Eseménylista

A rendszerhez tartozó néhány legutóbbi esemény látható, rákattintva megjelenik az összes esemény, amit szűrni lehet igény esetén.

Irányítás

Minden kimenetként beállított kontaktusokhoz tartozik egy gomb, amivel ki-be kapcsolható a hozzá tartozó eszköz.

Élő kamera kép

A Protegus 2 alkalmazásban megjelenítheted az IP kameráid képét és ráteheted a hozzá tartozó vezérlő gombokat. Például távoli kapunyitáskor hasznos, ha követni tudod mi történik.

Hőmérséklet

Megjeleníthatő akár 8 hőmérséklet érzékelő adata és ezek segítségével beállítható termosztátok működése.

Termosztát

4 termosztát önálló tarmosztát alakítható ki a legfeljebb 8 érzékelő segítségével, aminek a kívánt hőmérséklete az alkalmazásban bármikor felülbírálható.

FLEXI SP3 riasztóközpont
FLEXi SP3 okos riasztóközpont

Példák a felhasználásra

A hétköznapokban szinte minden megoldható a TRIKDIS rugalmas felhasználásra tervezett eszközeivel. Távolról, néhány gombnyomás segítségével, minden kialakított funkció elérhető, megosztható, felügyelhető.

A futár megérkezett a csomaggal. Megnyitod a kamera képét, látod a futárt, kinyitod a kaput, majd a garázs ajtaját és megkéred, hogy tegye le a csomagot. Közben végig figyeled, hogy mit csinál. Ha végzett, mindent bezársz.

Van egy nyaralód, a riasztó funkción felül bekötsz egy vagy több hőmérséklet érzékelőt és összekötöd a riasztóközpontot a kazánnal és / vagy a klímával. Az alkalmazásban ütemezve vagy manuálisan is beállíthatod a kívánt hőfokot. Mielőtt elindulsz még időben bekapcsolhatod bármelyik készüléket, hogy mire odaérsz kellemes hőmérséklet várjon. DE tegyük fel, hogy nem lehetséges a hűtő-fűtő berendezésekkel az összekötés. Egy darab hőmérő már elég arra, hogy legalább riasztást kapj, ha a temperálás valamiért nem működik és egy megadott szint alá csökken a hőmérséklet. Vagy ha elmegy az áram, ami szinte minden hűtő-fűtő berendezéshez szükséges, azonnal kapsz értesítést az alkalmazásban. Mivel a riasztó szünetmentes táppal van kiegészítve továbbra is látni fogod, hogyan alakul a hőmérséklet és szükséges-e a beavatkozás és arról is kapsz érteítést, ha az áramellátás időközben helyreáll.

Minden héten jönnek hozzád takarítani adott napon, adott időpontban. Olyankor senki nincs otthon. A Protegus 2 alkalmazásban hozzáférés adható a takarítónak, hogy a telefonja segítségével bejusson és kikapcsolja a riasztót. Mindezt csak a megadott idősávban pl. 8:30-tól 14:30-ig. Látod az összes eseményt, hogy mikor érkezett és mikor távozott (kapu, garázs nyitás-zárás, rendszer ki- és bekapcsolás stb.). A jogosultságot bármikor visszavonhatod ideiglenesen vagy végleg törölheted őt a rendszerből.

Panzió, apartmanház vagy egyéb szálláshely. Távirányító helyett telefonhívással vagy az alkalmazással nyithatják a közös kaput vagy garázsajtót a termegarázshoz. A nyaralás végén a hozzáférés törlésre kerül. Ugyanitt extra fizetős szolgáltatások pl. klíma, jacuzzi, szauna, távoli engedélyezése vagy tiltása igény szerint (az eszköz teljes áramtalanításával).

Meglévő riasztót szeretnéd okosítani?

A TRIKDIS Magyarországon számokban

4
Nagykereskedés
30+
Viszonteladó
70+
Telepítő partner
2000+
Telepített rendszer